Perjantai

Perjantai 20.7.

Iloa idästä

Päiväohjelma 10 – 16 (portit avataan klo 9.00)

TANSSILEIRIN PÄÄTÖSKONSERTTI
– Sukujuhlat -tapahtuman nuorten kansainvälisen tanssileirin päätöskonsertti

POLSKAA
– Pohjois-Savon kansanmusiikkiyhdistyksen järjestämä polskakonsertti

YHTEISLAULUT

TURPAKÄRÄJÄT

PÄIVÄTANSSIT

Iltaohjelma 18 – 23

KANSANTANSSIKONSERTTI
– Sukujuhlat -tapahtuman kansantanssikonsertti

A. P. SARJANTO

VÄRTTINÄ feat. PALEFACE

Alueella tapahtuu
9 – 16 PELIMANNIN PENKKI
pelimannin penkki toimii vapaan soiton tilana, jonne saa mennä soittamaan, laulamaan ja esiintymään yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Värttinä feat. Paleface


Syystalvella 2017 Hämeenlinnan Verkatehtaalla tehtiin historiaa, kun kansanmusiikkiyhtye Värttinä ja räppäri Paleface yhdistivät voimansa ensimmäistä kertaa.

Varmasti koko maan tunnetuimpiin kansanmusiikki- ja etnoyhtyeisiin kuuluva Värttinä on kokenut uransa aikana monenlaisia olomuotoja. Yhtyeen tapa yhdistää perinteistä suomalais-ugrilaista ja karjalaista laulu- ja runoperinnettä nykykansanmusiikin elementteihin on vakiinnuttanut Värttinän maineen maailmanluokan esiintyjänä ja kansainvälisesti menestyneimpänä suomalaisena maailmanmusiikkiyhtyeenä. Tällä hetkellä yhtye on ehkäpä juurevampi kuin koskaan, ja kolmen upean laulajan äänet ovat itseoikeutetusti pääosassa. Mari Kaasisen, Susan Ahon ja Karoliina Kantelisen taustalla soittavat Lassi Logren (viulu), Mikko Hassinen (lyömäsoittimet) ja Matti Laitinen (kitara).

Paleface (Karri Miettinen) on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista.

Paleface on julkaissut yhteensä 8 albumia ja lukuisia singlejulkaisuja, joista varsinkin kolme suomenkielistä albumia ovat kaikki saaneet valtavan positiivisen vastaanoton ja tuoneet Palefacelle kunnianosoituksia niin Emmoina, kuin vuonna 2016 myönnetyn kulttuuripalkinnon muodossa.

 

 • Siilifolk

  17.-22.7.2017
  Musiikin, tanssin ja taiteen tapahtuma
 • Festivaalijohtaja

  Liisa Väätäinen
  p. 040 5888 230
 • Tuottaja

  tuottaja.siilifolk@gmail.com
  p. 044 5760 720