Maanantai

Maanantai 16.7.

Savolainen aloitus

Päiväohjelma 10 – 16

SAVON KANSANMUSIIKKIORKESTERI
– Savon kansanmusiikkiorkesteri kokoaa savolaiset pelimannit yhteen – luvassa savolaista yhteissoittoa ja savolaisia säveliä parhaimmillaan

ALBERT VERHOLJAK
– Taiturimaista tanssia Moskovasta

AVAJAISET

– Kunnan johtajan ja festivaalijohtajan tervehdykset

YHTEISLAULUT
– Yhteissoittoa ja -laulua kansanlaulujen parissa

PÄIVÄTANSSIT

Iltaohjelma 18 – 23

MAHOTTOMAT
– mahotonta meininkiä savolaisittain

FABRIZIO RENDE BAND
– suomalaisten suosioon nousseita italialaisia hittejä ja jalan alle menevää iskelmämusiikkia

Alueella tapahtuu
9 – 16 PELIMANNIN PENKKI
– soittoa ja laulua pitkin päivää – tule soittamaan tai laulamaan, lava on vapaa

 

Mahottomat

Savolaesen huumorjmussiikin suurlähettilläät yhistellöö skifflen ja kansammussiikin rajoja savolaesta perinnettä unohtamati. Nämä Mahottomat muusikot ossoovat naattija tekemisistään ja suavat siinä samalla ylleesönnii hörähtelemään! Lavalle noostessa suattaa Mahottomilla piässä olla Hankkijan lippis yhtä hyvin, ku käessä alusastija tae pyykkilaata. Pisteenä iin piälle tulloo lyömättömät laaluiänet ja savolaesta huumorija parraemmillaan. Kuka onkaa sanonna, että mussiikin tekemisen pitäes olla totista?

Fabrizio Rende Band

Fabrizio Rende on italialainen laulaja, säveltäjä, lauluntekijä, kirjailija ja tuottaja. Hän varmisti paikkansa musiikin tähtitaivaalla julkaistuaan ensimmäisen albuminsa ”Dos minutos de palabras” (Kaksi minuuttia sanoista) vuonna 2001, jonka kaikki kymmenen kappaletta hän sävelsi itse. Kaksi kappaleista nousi Espanjan listaykkösiksi.
Suurta suosiota hän saavutti puolestaan Espanjassa, Ranskassa ja monissa muissa Latinalaisen Amerikan maissa hittialbumilla, ”Come Prima” 2005, joka oli täynnä italialaisia 60-, 70- ja 80-luvun klassikoita, kuten ”L’italiano”, Come prima” ja ”Quando, quando, quando”.
Pian albumin julkaisun jälkeen Fabrizio aloitti keikkakiertueen, jotka saavuttivat suosiota paikallisissa konserttisaleissa, kun Napolilaisia klassikkohittejä esitettiin livenä useissa konserteissa. Tämä albumi nimettiin ”Sera Napulitana”.
Siilifolkissa Fabrizio Rende Band soittaa suosittuja italialaisia hittejä, jotka ovat nousseet myös suomalaisten suosioon kuten Olen suomalainen, Hopeinen kuu tai Lazzarella. Konsertissa kuullaan myös joitakin Fabrizio Renden omia sävelmiä hänen viimeisimmältä albumiltaan.

 

 • Siilifolk

  17.-22.7.2017
  Musiikin, tanssin ja taiteen tapahtuma
 • Festivaalijohtaja

  Liisa Väätäinen
  p. 040 5888 230
 • Tuottaja

  tuottaja.siilifolk@gmail.com
  p. 044 5760 720