Info

Info

Ensiapu

Ensiapu löytyy festivaalialueelta info-pisteestä.

Tapahtuma-alue

Siilifolk järjestetään Siilinjärven keskustassa. Festivaalialueena toimii koko tapahtuman ajan torin vieressä oleva parkkialue. Alueella on kattavat palvelut kahvila-ravintoloineen, näyttelyineen ja festivaalikauppoineen. Päivien ohjelmat painottuvat isoon festivaalitelttaan ja sen ympärillä oleviin oheistoimintapisteisiin.

Folk Shop

Folk Shopista löydät uusimmat ja vähän vanhemmatkin kansanmusiikkilevyt ja -julkaisut sekä muut festivaalituotteet. Folk Shop toimii teltassa festivaalialueella.

Infopiste

Infopiste toimii koko festivaalin ajan 16. – 21.7. 2018. Infossa sijaitsee ensiapupiste ja siellä on myynnissä maksulliset liput iltaohjelmiin.

Liikenneyhteydet

Junalla

Helsingin ja Rovaniemen välillä kulkee päivittäin useita junia. Lähin juna-asema sijaitsee Siilinjärvellä vain kiven heiton päässä torilta. Juna-aikataulut löydät VR:n kotisivuilta.

Linja-autolla

Siilinjärven linja-autoasema sijaitsee aivan torin läheisyydessä keskustassa. Linja-autojen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.

Lentäen

Kuopion lentoasema sijaitsee Siilinjärven Rissalassa. Katso aikatauluja Finavian nettisivuilta.

Autolla

Tapahtuman opasteet ohjaavat autoilijat Siilinjärven keskustaan, jossa pysäköintitilat sijoittuvat torin välittömään läheisyyteen. Liikenteenohjaajat opastavat vieraat, esiintyjät ja festivaalihenkilökunnan oikeille paikoilleen.

Majoitus

Siilifolkin majoituksen hoitavat kylpylähotelli Kunnonpaikka Vuorelassa (14 km ajomatkan päässä) ja Hotelli Sandels Siilinjärvellä.

Löytötavarat

Festivaalien aikainen löytötavarapiste sijaitsee infopisteessä. Löytötavarapiste on avoinna tapahtuman ajan. Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella festivaalijohtajalta.

Pankkiautomaatit ja -kortit

Festivaalialueella ja sen läheisyydessä sijaitsee useita pankkiautomaatteja ja pankkeja. Festivaalialueella maksetaan käteisellä.

Parkkipaikat

Torin lähettyvillä sijaitsee paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Muista kuitenkin käyttää kiekkoa! Katso lisää liikenneyhteyksistä.

Ruokailupalvelut

Festivaalialueen kahvilasta löydät niin suolaiset kuin makeatkin herkut. Kahvilat sijaitsevat katetuissa teltoissa.

Savon Kansantaide ry

Siilifolkin vastuullisena järjestäjänä toimii syksyllä 2007 perustettu siilinjärveläinen yhdistys Savon Kansantaide ry. Yleishyödyllisen yhdistyksen tavoitteena on vaalia rikasta savolaista kansankulttuuria, jonka perusta kumpuaa jokapäiväisestä elämästä. Yhdistyksen jäseniä ovat Pohjois-Savon Kansanmusiikkiyhdistys, Ylä-Savon Pelimannit ry, Suomen Nuorisoseuran ry. Pohjois-Savon aluetoimisto, Kuopion Tanhuujat ry ja Siilinjärven Kansantanssijat ry ja sen puheenjohtajana toimii iisalmelainen Kari Auvinen. Yhdistyksen tavoitteena on vakiinnuttaa tämä kansantaiteen festivaali jokavuotiseksi tapahtumaksi. Yhdistyksen muita toimintamuotoja ovat konsertti- ja koulutustapahtumien järjestäminen yhdessä muiden alueella toimivien järjestöjen kanssa.

Siilinjärven kunta

Siilinjärvi on aktiivinen ja kasvava kunta, joka vietti vuonna 2015 90-vuotisjuhliaan. Asukkaita tällä hetkellä on yli 21 500 henkeä, jolla Siilinjärvi on 51:ksi suurin kunta Suomessa. Väestö on keskimääräistä nuorempaa, sillä lähes joka viides siilinjärveläinen on alle 15-vuotias.

 • Siilifolk

  17.-22.7.2017
  Musiikin, tanssin ja taiteen tapahtuma
 • Festivaalijohtaja

  Liisa Väätäinen
  p. 040 5888 230
 • Tuottaja

  tuottaja.siilifolk@gmail.com
  p. 044 5760 720