Info

Info

Ensiapu

Ensiapupiste on festivaalialueen infopisteessä.

Tapahtuma-alue

Siilifolk järjestetään Siilinjärven keskustassa. Festivaaliteltassa soitto soi ja lauluraikaa aamusta iltaan. Festivaaliteltassa on kaksi esiintymislavaa ja ravintola. Rajatulla festivaalialueella on erilaisia toimintapisteitä lapsille.

Folk Shop

Folk Shopista löydät uusimmat ja vähän vanhemmatkin kansanmusiikkilevyt ja -julkaisut sekä muut festivaalituotteet. Folk Shop on festivaaliteltassa.

Infopiste

Infopiste auki 16. – 21.7. 2018 klo 9.00 – 22.00.

Liikenneyhteydet

Junalla

Helsingin ja Rovaniemen välillä kulkee päivittäin useita junia. Lähin juna-asema sijaitsee Siilinjärvellä vain kiven heiton päässä torilta. Juna-aikataulut löydät VR:n kotisivuilta.

Linja-autolla

Siilinjärven linja-autoasema sijaitsee aivan festivaaliteltan läheisyydessä keskustassa. Linja-autojen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.

Lentäen

Kuopion lentoasema sijaitsee Siilinjärven Rissalassa. Katso aikatauluja Finavian nettisivuilta.

Autolla

Tapahtuman opasteet ohjaavat autoilijat Siilinjärven keskustaan, jossa pysäköintitilat sijoittuvat festarialueen  välittömään läheisyyteen.

Majoitus

Siilifolkin majoituksen hoitavat kylpylähotelli Kunnonpaikka Vuorelassa (14 km ajomatkan päässä) ja Hotelli Sandels Siilinjärvellä.

Matkailuautot:

Kunnonpaikan parkkipaikalla on kahdeksan (8) matkailuauto/vaunu-paikkaa, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Ei ennakko varauksia. Caravan paketti sisältää runsaan aamiaisen noutopöydästä, kylpylän vapaan käytön sekä sähkön. Ei mahdollisuutta wc:n tyhjennykseen.
Hinta:
*SFC-kortilla 27,00 € / aikuinen, 13,50 € / lapsi (4-14v.)
*ilman SFC-korttia 30,00 € / aikuinen, 15,00 € / lapsi (4-14v.)

Matkailuautoille löytyy sähköpaikkoja myös Kasurilan hiihtokeskuksesta hintaan 15 €/yö. Kysy näitä paikkoja Siilifolkin info-pisteestä.

Löytötavarat

Festivaalien aikainen löytötavarapiste sijaitsee infopisteessä. Löytötavarapiste on avoinna tapahtuman ajan. Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella festivaalijohtajalta.

Pankkiautomaatit ja -kortit

Siilinjärven keskustassa on pankkiautomaatteja. Festivaalialueella voi maksaa kortilla ja käteisellä.

Parkkipaikat

Torin lähettyvillä sijaitsee paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Muista kuitenkin käyttää kiekkoa! Katso lisää liikenneyhteyksistä.

Ruokailupalvelut

Festivaalialueen kahvilasta löydät niin suolaiset kuin makeatkin herkut.
Ravintola on auki klo 9.00 – 22.00. Lounas joka festivaalipäivä klo 11.00 – 14.00. Illallista on saatavilla ma, to ja pe ennakkovarauksella (kts. liput)

Siilinjärven kunta

Siilinjärvi on aktiivinen ja kasvava kunta, joka vietti vuonna 2015 90-vuotisjuhliaan. Asukkaita tällä hetkellä on yli 21 500 henkeä, jolla Siilinjärvi on 51:ksi suurin kunta Suomessa. Väestö on keskimääräistä nuorempaa, sillä lähes joka viides siilinjärveläinen on alle 15-vuotias. http://www.siilinjarvi.fi/

 • Siilifolk

  17.-22.7.2017
  Musiikin, tanssin ja taiteen tapahtuma
 • Festivaalijohtaja

  Liisa Väätäinen
  p. 040 5888 230
 • Tuottaja

  tuottaja.siilifolk@gmail.com
  p. 044 5760 720