Esiintyjäilmoittautuminen

Esiintyjäilmoittautuminen

Hakemuslomake on tarkoitettu esiintyjille, jotka haluavat haluavat tulla esiintymään ja nauttimaan festivaalitunnelmasta ilman rahallista korvausta.

Muut esiintyjät voivat laittaa tarjouksensa suoraan sähköpostiosoitteeseen tuottaja.siilifolk@gmail.com. Tarjouksessa kannattaa mainita toivottu esiintymispäivä, esiintymispalkkio matkakuluineen sekä muut mahdolliset toiveet. Painotamme festivaalin ohjelmassa kansanmusiikkia ja folk-musiikkia.

Siilifolk järjestetään 16.7. – 21.7.2018 ja festivaalille toivotaan paljon esiintyjiä ympäri maata ja maakuntaa. Mukaan mahtuu niin musiikki-, tanssi- kuin muitakin kansantaide-esityksiä.

Esiintyjäilmoittautumislomakkeen kautta ilmoittautuneista esiintyjistä saamme taattua valtaosalle esiintymisaikaa, toivotut esiintymispäivät huomioon ottaen. Ilmoitamme hyväksymisestä tai hylkäämisestä esiintyjille henkilökohtaisesti toukokuun loppuun mennessä, kun olemme käsitelleet kaikki ilmoittautumiset.
Lomakkeen kautta ilmoittautuneille esiintyjille tarjottavat etuudet tarkentuvat kevään aikana mutta sisältävät vähintään esiintymispäivän ilmaisen sisäänpääsyn ja yhden vapaavalintaisen iltalipun.Yhteyshenkilö


Esiintyjien tiedot
Toivotut esiintymispäivät
Maanantai 16.7.Tiistai 17.7.Keskiviikko 18.7.Torstai 19.7.Perjantai 20.7.Lauantai 21.7.

Voiko ryhmäsi esiintyä täysin akustisesti?
KylläEi

 • Siilifolk

  17.-22.7.2017
  Musiikin, tanssin ja taiteen tapahtuma
 • Festivaalijohtaja

  Liisa Väätäinen
  p. 040 5888 230
 • Tuottaja

  tuottaja.siilifolk@gmail.com
  p. 044 5760 720