Etusivu

 

FESTIVAALI 22.7. – 28.7.2024

Siilifolk-festivaali on Siilinjärven merkittävin kesätapahtuma ja Itä-Suomen mittava kansankulttuurin festivaali. Festivaali kokoaa heinäkuun viimeisellä viikolla jättitelttaansa sekä sen ympäristöön päivittäin laajasti musiikin ja tanssin iloa, laulun ja tarinan taidetta sekä käden taitoja. Illalla tarjotaan monipuolinen kattaus tämän ajan kiinnostavimmilta artisteilta ja esiintyjiltä niin maasta, maakunnasta – ja tilaisuuden tullen myös maailmalta. Festivaalitunnelmaa riittää siis aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Festivaalin kantava teema on ’Yhdessä parasta’, joka korostaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemisen merkitystä tapahtumassa, joka toteutetaan pääasiassa talkoovoimin ja yhteistyökumppaneiden tuella. Festivaali on samalla esimerkki myös siilinjärveläisestä yhteishengestä: lähes pari sataa talkoolaista huolehtivat siitä, että festivaaleilla viihdytään.

Kesän 2024 tapahtumaviikko on jo 16. festivaalin historiassa. Festivaalijohtajana vuonna 2024 jatkaa Anneli Simonen ja ohjelmatuotannosta vastaa tuotantokoordinaattorina Jenni Venäläinen.

Siilifolk-festivaalin taustajärjestössä Savon Kansantaide -yhdistyksessä ovat mukana alueen kansanmusiikkiyhdistykset, kansantanssijat ja nuorisoseurat. Savon Kansantaide ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys.

Siilifolk – Yhdessä parasta!

  • No posts found.

  • Siilifolk


    Musiikin, tanssin ja taiteen tapahtuma
    Facebook: https://www.facebook.com/Siilifolk
    Instagram: https://www.instagram.com/siilifolk/
  • Festivaalijohtaja


    Anneli Simonen
    lean.simonen@outlook.com
    p. 050 435 3213
  • Festivaalituotanto


    Jenni Venäläinen
    tuottaja.siilifolk@gmail.com