SIILIFOLKISSA LAULETAAN JA SOITETAAN JOKA PÄIVÄ 100 KANSANLAULUA

SIILIFOLKISSA LAULETAAN JA SOITETAAN JOKA PÄIVÄ 100 KANSANLAULUA

17.3.2017
/ / /
Comments Closed

100 kansanlaulua -yhteislaulutuokiot ovat osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Kuuden päivän festivaalin aikana lauletaan joka päivä yhteislauluina kansanmusiikkiorkesterin säestyksellä kansanlauluja. ”Kaikki laulaa” on myös tämänkertainen, valtakunnallinen Kansanmusiikin ja kansantanssin edistämiskeskuksen nimeämä vuositeema, joka juhlistaa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta. Yhteislauluja säestää orkesteri, joka pohjautuu ammattimuusikoihin, mutta orkesteriin saavat osallistua kaikki harrastajatkin. Yhteislaulutuokioon ei siis ole pakko tulla vain laulamaan, vaan lauluihin voi osallistua myös soittamalla. Olemme keränneet yhteislauluvihkon joka sisältää 100 kansanlaulua eri puolilta Suomea, mutta mukana on osio jossa laulut ovat nimenomaan savolaisia kansanlauluja tai kansanmuusikoiden tekemiä lauluja, jotka pohjaavat suomalaiseen kansanmusiikkiin.

Comments are closed.

 • Siilifolk

  17.-22.7.2017
  Musiikin, tanssin ja taiteen tapahtuma
 • Festivaalijohtaja

  Liisa Väätäinen
  p. 040 5888 230
 • Tuottaja

  tuottaja.siilifolk@gmail.com
  p. 044 5760 720